06 145 17 992 info@p-inc.nl

Het is altijd mooi om te zien dat bevlogen ondernemers met elkaar gaan samenwerken. Zeker wanneer dat in mijn kleine klantennetwerk gebeurt. O.a. van de sportsector wordt in de tijd waarin wij ons bevinden nog steeds een hoge mate van creativiteit gevraagd. Powervrouw Charissa Kruisenga (live4fit.nl) en Rob Floris (funktionalfitness.academy) pakken deze handschoen samen op!

In de prachtige fitnesskerk van Rob Floris gaat Charissa zijn toch al diverse trainingsaanbod, verrijken met CardioBoxing, een mooie mix van vechtsporten en fitness. Het is een perfecte manier om je algehele lichamelijke conditie te verbeteren en het zal ook zeker een positief effect hebben op je mentale conditie. In deze tijd geen overbodige luxe. Doe jezelf een plezier en meld je aan!

Wist je dat je bij Rob Floris ook voor Parkinson BoXing (PBX) terecht kunt. Deze training werkt zo goed, naast dat het een mooie uitlaatklep is, omdat zowel de flexibiliteit, snelheid, coördinatie en balans wordt getraind. Meer weten? Ga naar www.funktionalfitness.academy