06 145 17 992 info@p-inc.nl

REVIEWS

Fijne reacties van mooie mensen…

“We zijn uitstekend geholpen aan een website door Pauline van P-inc Webdesign. Pauline weet de juiste vragen te stellen om tot een website te komen waar we erg tevreden over zijn. Gedurende het traject waren de lijnen kort en konden we snel schakelen- fijne manier van communiceren en duidelijke afspraken vooraf. We zijn tevreden en blij verrast. Wij van www.bureaumensenco.nl  bevelen Pauline van P-inc zonder verlegenheid aan!”

Eric van Elk

Eigenaar & coach, Bureau Mens & Co B.V.

“Pauline heeft de website ontworpen voor mijn bedrijf, PIPuzzels. Dat is gebeurd met een mix van een ronduit prettige, informele sfeer en een prima dosis professionaliteit.
Ze is een creatieve meedenker. Het is haar steeds goed gelukt zich in mijn situatie en wensen in te leven, hetgeen geresulteerd heeft in vele bruikbare suggesties en uiteindelijk in een prima website. Afspraken werden steeds nagekomen en het eindproduct werd dan ook binnen de geplande termijn geleverd.”

Paul van Kampen

Eigenaar & Puzzelspecialist , PiPuzzels

“Met grote toewijding heeft Pauline voor mijn bedrijf BrainMirror de website gemaakt.  Dat was een stevige klus. Mijn dienstverlening —het trainen van het brein— is complex en abstract en daardoor moeilijk te visualiseren.
Ook moesten er technisch een paar hoogstandjes worden gerealiseerd. Soms had ik het gevoel dat ik Pauline aan het overvragen was. Maar nee, ze verdiepte zich in mijn vraag, kwam met een oplossing en wist ingewikkelde dingen te bouwen.

Het resultaat was een heldere, functionele en etherisch mooie site. En dat vond ik niet alleen. Ook bezoekers van de site gaven aan: helder vormgegeven; duidelijk verhaal; mooi en rustige vlakverdeling.

Eric van den Berg

Eigenaar en coach, Brainmirror, Flowing Mountains en Leef Energiek

Begin dit jaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf als Personal Trainer en ik dacht: ‘Ik ga zelf wel ‘even’ mijn website bouwen…. Ik heb uren (of eigenlijk weken) zitten worstelen en knoeien, helaas zonder het gewenste resultaat.

Ik had de teksten en beelden in mijn hoofd, maar ik kreeg het niet voor elkaar om daar iets moois en concreets van te maken. Dus toen heb ik Pauline ingeschakeld met het verzoek of zij mij wilde helpen. Dat was de beste keuze ooit! Ik heb haar verteld wat ik wilde qua inhoud en lay-out en hatsikideeh …. Pauline had dat binnen een paar dagen vormgegeven in een mooi ontwerp precies volgens mijn wensen. Voor mij was dat perfect (had ik haar maar eerder gebeld).

Vervolgens hebben we nog een paar keer kort contact gehad om een aantal punten op de i te zetten. En nog geen maand later, heb ik mijn website en ik ben mega trots op het resultaat! Dank je wel Pauline! Je hebt me veel uren (onnodig) werk, energie en frustratie bespaard!
Ps. Aafje heeft inmiddels andere keuzes gemaakt en daarom heeft zij geen website meer, maar de review blijft mooi.

Aafje Willemen

Personal Trainer, Aafje Willemen

“Pauline heeft een prachtige website voor mij gebouwd. De service was perfect. Bij vragen was ze altijd bereid om de tijd te nemen om alles goed uit te leggen en te doen wat gedaan moest worden. Pauline denkt op een hele prettige manier mee en geeft goede adviezen. Daarnaast is ze in staat om hele creatieve voorstellen te doen, die er uiteindeljk voor hebben gezorgd dat mijn site er nu mooier en professioneler uitziet dan ik me in eerste instantie kon voorstellen.
P-Inc is een absolute aanrader !!!

Tim Goedvolk

Eigenaar & coach, Goed-coaching.nl

Pauline is een echte vakvrouw. Zij beschikt niet alleen over uitgebreide kennis maar ook over het vermogen de ’taal van websites’ op een duidelijke en heldere manier uit te leggen.
Wat ik vooral als prettig heb ervaren in de samenwerking met Pauline van P-inc is de rust en het vertrouwen wat zij uitstraalt. Bovendien is ze altijd telefonisch bereikbaar ( heel prettig ) en zet zij altijd die extra stap wanneer bijvoorbeeld haast geboden is! Komt afspraken na!
Ze heeft binnen korte tijd een geweldige website gebouwd en laat je niet zomaar ‘los’ wanneer die daadwerkelijk online gaat! Een aanrader! Dankjewel Pauline.

Barbara Augustinus

Eigenaar & coach, Vitae Company

Na Pauline benaderd te hebben voor het opzetten van een responsive website, kan ik niets anders zeggen dan dat zij klasse werk geleverd heeft. De lijnen worden kort gehouden zodat snel schakelen standaard is, en dat ervaar ik als zeer prettig.

Meedenken doet ze niet alleen om de site fraaier en effectiever te krijgen maar zelfs om mijn business meer te bevorderen. Er wordt me een hoop werk uit handen genomen via deze samenwerking zodat ik me volledig op mijn andere taken kan richten. Geweldig, dat was net wat ik nodig had. Ik kan haar ieder andere ZZP’er of MKB’er aanraden.”

Rob Floris

Eigenaar/vitaliteitstherapeut en beweegspecialist, Funktional Fitness Academy

Al een poosje was ik opzoek naar iemand die mijn website kon maken. Zo kwam ik in gesprek met Pauline met wie ik de opleiding tot holistisch therapeut volg.
Na een intake heeft zij mijn en haar ideeën vertaald in een praktisch ontwerp en stuurde een paar dagen later al een format van hoe dat eruit zou gaan zien. Precies wat ik zocht. Ook mijn nieuwe logo heeft zij gemaakt en zat ook hier meteen goed.
Pauline staat altijd klaar voor hulp en stemt alles af voordat er iets aangepast wordt. Ze heeft goede ideeën en een pro-actieve houding. Ze heeft alles naar mijn smaak en tempo voor elkaar gekregen en ik ben enorm trots op dit mooie resultaat! Ik kan Pauline van harte aanbevelen.

Charissa Kruisenga

Eigenaar/coach, Live4Fit