06 145 17 992 info@p-inc.nl

PORTFOLIO

websites | posterpresentaties

Portfolio

Alle websites worden in goed overleg met de desbetreffende ondernemer samengesteld. Zo ontstaat er een goede samenwerking met een mooi eindresultaat. Uiteindelijk gaat het erom dat JIJ als ondernemer blij bent met jouw digitale vitiekaart op het World Wide Web!

PiPuzzels Portfolio P-inc

PiPuzzels

Paul van Kampen, eigenaar van PIPuzzels ontwerpt puzzels met als specialiteit cryptogrammen. Maar ook kruiswoordraadsels, filippine, cryptofilippine, codekrakers, letterschuivers, plussen en minnen en woordzoekers behoren tot zijn repertoire.

Portfolio P-inc, websites voor ZZP, Funktional Fitness Academy

Funktional Fitness Academy

Rob Floris, eigenaar van Funktional Fitness Academy in Zevenaar is een CHIVO opgeleide vitaliteitstherapeut en beweegspecialist die het zijn missie heeft gemaakt om mensen van alle leeftijden te helpen op het gebied van preventieve en curatieve gezondheid en vitaliteit. 

Portfolio P-inc | Live4Fit

Live4Fit

Charissa Kruisenga, eigenaresse van Live4Fit is een veelzijdige en sportieve dame met passie voor wat ze doet, namelijk ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit. Ze is een personal trainer en zorgt met haar zowel actieve als ontspannende aanbod voor balans in het leven.

P-inc Portfolio | Flowing Mountains

Flowing Mountains

Eric van den Berg, eigenaar van Flowing Mountains is een veelzijdig persoon. Hij is een optimist en weet wat hij wil en dat is onder andere zijn cliënten tot goede prestaties begeleiden met verschillende methodieken passend bij de wensen van de persoon in kwestie.

P-inc Portfolio | BrainMirror

BrainMirror

Eric van den Berg is tevens eigenaar van BrainMirror. Dit is het zakelijke zusje van Flowing Mountains gericht op het bedrijfsleven. Beide websites zijn tot stand gekomen in samenwerking met Eric waarbij P-inc de lay-out ontwikkkelde en Eric het eindresultaat afleverde.

portfolio P-inc | Mass-ence

Mass-ence

Judith Konings- Engelen is een master met etherische olie therapie en lichaamswerk bij stress- en pijn klachten. Haar kennis is enorm en zij weet je als geen ander weer terug in je lichaam te brengen. Met de kracht van aanraking, geur en geluidstherapie kom je weer bij jezelf.

portfolio P-inc, websites voor zzp, bureau mens en co b.v.

Bureau Mens & Co B.V.

Bureau Mens & Co B.V. richt zich op (specialistische) begeleiding, participatie en re-integratie. Passende hulp zonder wachttijden, verbonden met het gewone leven van alledag’. Ook paardencoaching behoort tot de mogelijkheden. Dat lijkt me een bijzondere ervaring!

P-inc Portfolio, Running the Bars

Running the Bars

Access Bars is een energetische  behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Het ontspannen aanraken van 32 punten in je hoofd zorgen voor een weldaad voor je geest en lichaam. 

Portfolio P-inc, websites voor ZZP, SVBE Wijnprofessionals

SVBE Wijnprofessionals

Chris Alblas is een autoriteit op het gebied van wijn. Onder het motto ‘Meer kennis meer plezier’ biedt SVBE wijncursussen (niveau 1,2 en 3 SDEN), wijn pluscursus (voor de liefhebbers), wijnproeverijen, wijngastcolleges en natuurlijk een fles wijn aan!

Portfolio P-inc, websites voor ZZP, Vitae Company

Vitae Company

Barbara Augustinus, eigenaar van Vitae Company, is expert in werkgeluk! Zij gunt dit iedereen die werkt, (nog) niet werkt, of zoekende is naar ander werk. En zeg nu zelf, wie wil zich nu niet fijn voelen in wat je doet. Barbara heeft de tools en de expertise om je daarmee te helpen!

portfolio P-inc Leef energiek

Leef energiek

Zoek je naar een manier om gezonder te leven? Wil je minder stress ervaren? Heb je al vaker een poging gedaan om je leefstijl te verbeteren, maar lukt het je niet om het vol te houden? Leef energiek helpt je met diverse methodieken en tools om een goede balans te vinden die bij jou past.

Goed Coaching | Tim Goedvolk

Goed Coaching

Tim Goedvolk is eigenaar van Goed Coaching. Tim is een integer persoon en een fijne coach wanneer het leven je soms lastig valt. Zijn specialisaties zijn o.a. coaching, weerbaarheidstraining en TRE®. Mooie methodieken die hij inzet zodat dat jij weer verder kan.

Koop uw biologische wijn online bij biowijn.shop.

Duurzamewijn.shop

Chris Alblas heeft een voorkeur voor duurzame wijnen. Hij is van mening dat de duurzame teelt beter is voor o.a. het milieu en onze gezondheid. De wijnen in duurzamewijn.shop zijn gecreëerd met zorg voor mens en milieu en (h)eerlijk bij elk gerecht! Probeer het eens!

Volg je wijncursus bij SVBE-wijnprofessionals

Wijncursussen.nl

Meer kennis is meer plezier is het motto van Chris Alblas. En dat is natuurlijk zo. Wanneer je weet welke processen er bij een goed glas wijn komen kijken, ga je het meer waarderen. Van de druif tot de gisting, aftappen, bottelen en nog veel meer. Je leert het bij wijncursussen.nl!

P-inc Portfolio Sportkaart Bewegen in Arnhem

Sportkaart | Bewegen in Arnhem

Met de sportkaart zit je niet vast een één bepaalde sport maar kan je kiezen tussen een gevarieerd aanbod van in- en outdoor sporten. Een fijne manier om kennis te maken met verschillende sporten zodat je vrijblijvend kunt zien welke sport er bij je past terwijl je aan je gezondheid werkt.

Portfolio P-inc, websites voor zzp, fietsjouwmaker

Fietsjouwmaker

Justin Sjouw heeft een eigen professioneel uitgeruste werkplaats aan huis. Door zoveel mogelijk bestaande materialen te restaureren probeer ik een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de fietsenbranche. Je kunt ook leren je eigen fiets te repareren!

Portfolio P-inc, websites voor zzp, pas-a-pas

Pas-a-Pas

Pas-a-Pas, memoires van een pelgrim verteld het verhaal van de pelgrimstocht van Daphne & Pauline op weg naar Santiago de Compostela. Op de website delen zij tips, schrijversblogs en deleen van het verhaal wat zij op dit moment aan het schrijven zijn. Leuk en nuttig! 🙂

Portfolio P-inc, websites voor zzp, Holi-Me

Holi-Me

Holi-Me is een onderzoek naar de emotie angst. Wat is angst, wat doet het met je lichaam en psyche. Wat voor een invloed heeft het op jouw leven en dat van jouw omgeving? En wat kan je eraan doen? Alles wat met deze emotie te maken heeft wordt uitgezocht en gedeeld.

Portfolio P-inc, websites voor zzp, fietsjouwmaker

Presentatieposter

Om aan het einde van haar opleiding haar casus te presenteren vroeg Marieke mij om een presentatieposter te maken. We hebben ook nog een bijpassende flyer samengsteld om het plaatje compleet te maken. Een superleuke opdracht voor mij en als kers op de taart won zij hiermee de  publieksprijs, mede omdat de uitstraling van de poster helemaal Marieke is 🙂