06 145 17 992 info@p-inc.nl

PORTFOLIO

websites | posterpresentaties

Portfolio

PiPuzzels Portfolio P-inc

PiPuzzels

Paul van Kampen, eigenaar van PIPuzzels ontwerpt puzzels met als specialiteit cryptogrammen. Maar ook kruiswoordraadsels, filippine, cryptofilippine, codekrakers, letterschuivers, plussen en minnen en woordzoekers behoren tot zijn repertoire.

Portfolio P-inc, websites voor ZZP, Funktional Fitness Academy

Funktional Fitness Academy

Rob Floris, eigenaar van Funktional Fitness Academy in Zevenaar is een CHIVO opgeleide vitaliteitstherapeut en beweegspecialist die het zijn missie heeft gemaakt om mensen van alle leeftijden te helpen op het gebied van preventieve en curatieve gezondheid en vitaliteit. 

Portfolio P-inc | Live4Fit

Live4Fit

Charissa Kruisenga, eigenaresse van Live4Fit is een veelzijdige en sportieve dame met passie voor wat ze doet, namelijk ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit. Ze is een personal trainer en zorgt met haar zowel actieve als ontspannende aanbod voor balans in het leven.

“Pauline heeft de website ontworpen voor mijn bedrijf, PIPuzzels. Dat is gebeurd met een mix van een ronduit prettige, informele sfeer en een prima dosis professionaliteit.
Ze is een creatieve meedenker. Het is haar steeds goed gelukt zich in mijn situatie en wensen in te leven, hetgeen geresulteerd heeft in vele bruikbare suggesties en uiteindelijk in een prima website. Afspraken werden steeds nagekomen en het eindproduct werd dan ook binnen de geplande termijn geleverd.”

Paul van Kampen

Eigenaar & Puzzelspecialist , PiPuzzels

P-inc Portfolio | Flowing Mountains

Flowing Mountains

Eric van den Berg, eigenaar van Flowing Mountains is een veelzijdig persoon. Hij is een optimist en weet wat hij wil en dat is onder andere zijn cliënten tot goede prestaties begeleiden met verschillende methodieken passend bij de wensen van de persoon in kwestie.

P-inc Portfolio | BrainMirror

BrainMirror

Eric van den Berg is tevens eigenaar van BrainMirror. Dit is het zakelijke zusje van Flowing Mountains gericht op het bedrijfsleven. Beide websites zijn tot stand gekomen in samenwerking met Eric waarbij P-inc de lay-out ontwikkkelde en Eric het eindresultaat afleverde.

portfolio P-inc | Mass-ence

Mass-ence

Judith Konings- Engelen is een master met etherische olie therapie en lichaamswerk bij stress- en pijn klachten. Haar kennis is enorm en zij weet je als geen ander weer terug in je lichaam te brengen. Met de kracht van aanraking, geur en geluidstherapie kom je weer bij jezelf.

“Met grote toewijding heeft Pauline voor mijn bedrijf BrainMirror de website gemaakt.  Dat was een stevige klus. Mijn dienstverlening —het trainen van het brein— is complex en abstract en daardoor moeilijk te visualiseren.
Ook moesten er technisch een paar hoogstandjes worden gerealiseerd. Soms had ik het gevoel dat ik Pauline aan het overvragen was. Maar nee, ze verdiepte zich in mijn vraag, kwam met een oplossing en wist ingewikkelde dingen te bouwen.

Het resultaat was een heldere, functionele en etherisch mooie site. En dat vond ik niet alleen. Ook bezoekers van de site gaven aan: helder vormgegeven; duidelijk verhaal; mooi en rustige vlakverdeling.

Eric van den Berg

Eigenaar en coach, Brainmirror, Flowing Mountains en Leef Energiek

P-inc Portfolio, websites voor ZZP, Aafje Willemen

Aafje Willemen

Sport heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij Aafje. En recentelijk heeft ze hier ook haar professie van gemaakt. Aafje Willemen is enthousiaste en veelzijdige Arnhemse personal trainer die je zeker weet te motiveren om het beste uit jezelf te halen…

P-inc Portfolio, Running the Bars

Running the Bars

Access Bars is een energetische  behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Het ontspannen aanraken van 32 punten in je hoofd zorgen voor een weldaad voor je geest en lichaam. 

Portfolio P-inc, websites voor ZZP, SVBE Wijnprofessionals

SVBE Wijnprofessionals

Chris Alblas is een autoriteit op het gebied van wijn. Onder het motto ‘Meer kennis meer plezier’ biedt SVBE wijncursussen (niveau 1,2 en 3 SDEN), wijn pluscursus (voor de liefhebbers), wijnproeverijen, wijngastcolleges en natuurlijk een fles wijn aan!

Begin dit jaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf als Personal Trainer en ik dacht: ‘Ik ga zelf wel ‘even’ mijn website bouwen…. Ik heb uren (of eigenlijk weken) zitten worstelen en knoeien, helaas zonder het gewenste resultaat.

Ik had de teksten en beelden in mijn hoofd, maar ik kreeg het niet voor elkaar om daar iets moois en concreets van te maken. Dus toen heb ik Pauline ingeschakeld met het verzoek of zij mij wilde helpen. Dat was de beste keuze ooit! Ik heb haar verteld wat ik wilde qua inhoud en lay-out en hatsikideeh …. Pauline had dat binnen een paar dagen vormgegeven in een mooi ontwerp precies volgens mijn wensen. Voor mij was dat perfect (had ik haar maar eerder gebeld).

Vervolgens hebben we nog een paar keer kort contact gehad om een aantal punten op de i te zetten. En nog geen maand later, heb ik mijn website en ik ben mega trots op het resultaat! Dank je wel Pauline! Je hebt me veel uren (onnodig) werk, energie en frustratie bespaard!

Aafje Willemen

Personal Trainer, Aafje Willemen

Portfolio P-inc, websites voor ZZP, Vitae Company

Vitae Company

Barbara Augustinus, eigenaar van Vitae Company, is expert in werkgeluk! Zij gunt dit iedereen die werkt, (nog) niet werkt, of zoekende is naar ander werk. En zeg nu zelf, wie wil zich nu niet fijn voelen in wat je doet. Barbara heeft de tools en de expertise om je daarmee te helpen!

portfolio P-inc Leef energiek

Leef energiek

Zoek je naar een manier om gezonder te leven? Wil je minder stress ervaren? Heb je al vaker een poging gedaan om je leefstijl te verbeteren, maar lukt het je niet om het vol te houden? Leef energiek helpt je met diverse methodieken en tools om een goede balans te vinden die bij jou past.

Goed Coaching | Tim Goedvolk

Goed Coaching

Tim Goedvolk is eigenaar van Goed Coaching. Tim is een integer persoon en een fijne coach wanneer het leven je soms lastig valt. Zijn specialisaties zijn o.a. coaching, weerbaarheidstraining en TRE®. Mooie methodieken die hij inzet zodat dat jij weer verder kan.

“Pauline heeft een prachtige website voor mij gebouwd. De service was perfect. Bij vragen was ze altijd bereid om de tijd te nemen om alles goed uit te leggen en te doen wat gedaan moest worden. Pauline denkt op een hele prettige manier mee en geeft goede adviezen. Daarnaast is ze in staat om hele creatieve voorstellen te doen, die er uiteindeljk voor hebben gezorgd dat mijn site er nu mooier en professioneler uitziet dan ik me in eerste instantie kon voorstellen.
P-Inc is een absolute aanrader !!!

Tim Goedvolk

Eigenaar & coach, Goed-coaching.nl

Koop uw biologische wijn online bij biowijn.shop.

Duurzamewijn.shop

Chris Alblas heeft een voorkeur voor duurzame wijnen. Hij is van mening dat de duurzame teelt beter is voor o.a. het milieu en onze gezondheid. De wijnen in duurzamewijn.shop zijn gecreëerd met zorg voor mens en milieu en (h)eerlijk bij elk gerecht! Probeer het eens!

Volg je wijncursus bij SVBE-wijnprofessionals

Wijncursussen.nl

Meer kennis is meer plezier is het motto van Chris Alblas. En dat is natuurlijk zo. Wanneer je weet welke processen er bij een goed glas wijn komen kijken, ga je het meer waarderen. Van de druif tot de gisting, aftappen, bottelen en nog veel meer. Je leert het bij wijncursussen.nl!

P-inc Portfolio Sportkaart Bewegen in Arnhem

Sportkaart | Bewegen in Arnhem

Met de sportkaart zit je niet vast een één bepaalde sport maar kan je kiezen tussen een gevarieerd aanbod van in- en outdoor sporten. Een fijne manier om kennis te maken met verschillende sporten zodat je vrijblijvend kunt zien welke sport er bij je past terwijl je aan je gezondheid werkt.

Pauline is een echte vakvrouw. Zij beschikt niet alleen over uitgebreide kennis maar ook over het vermogen de ’taal van websites’ op een duidelijke en heldere manier uit te leggen.
Wat ik vooral als prettig heb ervaren in de samenwerking met Pauline van P-inc is de rust en het vertrouwen wat zij uitstraalt. Bovendien is ze altijd telefonisch bereikbaar ( heel prettig ) en zet zij altijd die extra stap wanneer bijvoorbeeld haast geboden is! Komt afspraken na!
Ze heeft binnen korte tijd een geweldige website gebouwd en laat je niet zomaar ‘los’ wanneer die daadwerkelijk online gaat! Een aanrader! Dankjewel Pauline.

Barbara Augustinus

Eigenaar & coach, Vitae Company

Portfolio P-inc, websites voor zzp, fietsjouwmaker

Fietsjouwmaker

Justin Sjouw heeft een eigen professioneel uitgeruste werkplaats aan huis. Door zoveel mogelijk bestaande materialen te restaureren probeer ik een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de fietsenbranche. Je kunt ook leren je eigen fiets te repareren!

Portfolio P-inc, websites voor zzp, pas-a-pas

Pas-a-Pas

Pas-a-Pas, memoires van een pelgrim verteld het verhaal van de pelgrimstocht van Daphne & Pauline op weg naar Santiago de Compostela. Op de website delen zij tips, schrijversblogs en deleen van het verhaal wat zij op dit moment aan het schrijven zijn. Leuk en nuttig! 🙂

Portfolio P-inc, websites voor zzp, Holi-Me

Holi-Me

Holi-Me is een onderzoek naar de emotie angst. Wat is angst, wat doet het met je lichaam en psyche. Wat voor een invloed heeft het op jouw leven en dat van jouw omgeving? En wat kan je eraan doen? Alles wat met deze emotie te maken heeft wordt uitgezocht en gedeeld.

Na Pauline benaderd te hebben voor het opzetten van een responsive website, kan ik niets anders zeggen dan dat zij klasse werk geleverd heeft. De lijnen worden kort gehouden zodat snel schakelen standaard is, en dat ervaar ik als zeer prettig.

Meedenken doet ze niet alleen om de site fraaier en effectiever te krijgen maar zelfs om mijn business meer te bevorderen. Er wordt me een hoop werk uit handen genomen via deze samenwerking zodat ik me volledig op mijn andere taken kan richten. Geweldig, dat was net wat ik nodig had. Ik kan haar ieder andere ZZP’er of MKB’er aanraden.”

Rob Floris

Eigenaar/vitaliteitstherapeut en beweegspecialist, Funktional Fitness Academy

Portfolio P-inc, websites voor zzp, fietsjouwmaker

Presentatieposter

Om aan het einde van haar opleiding haar casus te presenteren vroeg Marieke mij om een presentatieposter te maken. We hebben ook nog een bijpassende flyer samengsteld om het plaatje compleet te maken. Een superleuke opdracht voor mij en als kers op de taart won zij hiermee de  publieksprijs, mede omdat de uitstraling van de poster helemaal Marieke is 🙂

Al een poosje was ik opzoek naar iemand die mijn website kon maken. Zo kwam ik in gesprek met Pauline met wie ik de opleiding tot holistisch therapeut volg.
Na een intake heeft zij mijn en haar ideeën vertaald in een praktisch ontwerp en stuurde een paar dagen later al een format van hoe dat eruit zou gaan zien. Precies wat ik zocht. Ook mijn nieuwe logo heeft zij gemaakt en zat ook hier meteen goed.
Pauline staat altijd klaar voor hulp en stemt alles af voordat er iets aangepast wordt. Ze heeft goede ideeën en een pro-actieve houding. Ze heeft alles naar mijn smaak en tempo voor elkaar gekregen en ik ben enorm trots op dit mooie resultaat! Ik kan Pauline van harte aanbevelen.

Charissa Kruisenga

Eigenaar/coach, Live4Fit