06 145 17 992 info@p-inc.nl
P-inc, domeinnaam te koop, vis op bestelling

Vis op bestelling

Heb jij een goed idee en past visopbestelling.nl perfect bij jouw project? Wacht dan niet langer en versterk jouw online aanwezigheid. Stuur een bericht en start jouw onlinebusiness met deze exclusieve domeinnaam.

Inspiratie nodig, klik hier

"

Nog meer domeinnamen te koop

 

Er staan nog meer  domeinnamen te koop. Mocht je interesse hebben of meer informatie willen, stuur dan een bericht en geef jouw online aanwezigheid een boost!

Hoe gaat het overdragen van een domeinnaam in zijn werk

P-inc - domeinnamen te koop - overdragen

 Stel je hebt interesse in een domeinnaam waarvan P-inc nu nog de domeinnaamhouder is. Hoe gaat dat nu verder? Dat doen we heel eenvoudig in de onderstaande 5 stappen;

Stap 1
Je stuurt een mail waarin je de domeinnaam van je keuze vermeld. Ook doe je een voorstel van het bedrag waarvoor je de domeinnaam zou willen overnemen.
Stap 2
Wanneer we het eens worden, stuur ik je een koopovereenkomst. Daarin worden onder andere gegevens van je gevraagd die nodig zijn om de domeinnaam op jouw naam te registreren. (In sommige gevallen wordt er gevraagd om een geldig identiteitsbewijs)
Stap 3
Wanneer de overeengekomen koopsom is overgemaakt wordt er een verhuistoken aangemaakt. Met een verhuistoken (autorisatiecode) is het mogelijk om de gewenste domeinnaam te verhuizen naar een provider/registrar van jouw keuze* Het is een uniek identificatienummer die gekoppeld is aan jouw domeinnaam. Zonder dit nummer kan een domein niet zomaar verhuisd worden.
Stap 4
Vervolgens geef je jouw registrar de opdracht om de domeinnaam te verhuizen.
Stap 5
Wanneer dit gedaan is krijg je bericht van jouw registrar en ben jij de gloednieuwe domeinhouder van deze domeinnaam. Uiteraard kan je deze direct koppelen aan je (nog te ontwikkelen) website.

*Ik ben zelf heel tevreden over WP Provider waar ik al jaren mee samenwerk