06 145 17 992 info@p-inc.nl

Funktional Fitness Academy

Project omschrijving

Rob Floris, eigenaar van Funktional Fitness Academy in Zevenaar is een CHIVO opgeleide vitaliteitstherapeut en beweegspecialist die zich ten doel heeft gesteld mensen te helpen op het gebied van preventieve en curatieve gezondheid en vitaliteit. Hij biedt mensen en bedrijven de gelegenheid op een functionele manier te bewegen en wijst de weg naar een duurzame gezonde levensstijl wat zowel de kwaliteit van leven als  prestaties verhoogt. Ook biedt hij andere (personal) trainers de gelegenheid workshops bij hem te volgen zodat hij zijn kennis en ervaringen, uit zijn 35 jarige carriere en vanuit zijn opleidingen, met hen kan delen.

Rob wilde graag een nieuwe website die hij zelf ook makkelijk bij kan houden. Ook was het van belang dat het aanbod overzichtelijk werd weergegeven. Hij is met recht trots op zijn fitnesskerk zoals hij dat noemt, dus ook de locatie mocht duidelijker naar voren komen. Rob zit boordevol ideeën en wil deze graag in de toekomst via deze site wereldkundig maken. Een duidelijke onderverdeling waar op doorgeborduurd kan worden was dan ook belangrijk. Voor het kleurschema waren de kleuren van het logo leidend.

 

Project details

Klant       Rob Floris
Skills       Web Design, SEO
Hosting  CloudResident
Website  www.funktionalfitness.academy

En jij?

Wat vind jij belangrijk? Waar word jij blij van? Wat is jouw passie?  Een website is een belangrijke speler wanneer je jouw bedrijf tot een succes wilt maken. Wat wil JIJ uit je website halen?  Ik hoor het graag!

Contactformulier

Adres en zo

Eusebiusbinnensingel 6-2
6811 BW Arnhem

Bellen, app'n, sms'n:  06 145 17 992

info@p-inc.nl
www.p-inc.nl

KvK: 69292264
Bank: NL33 KNAB 0256 5096 03

Algemene Voorwaarden P-inc