06 145 17 992 info@p-inc.nl

BrainMirror

Project omschrijving

Eric van den Berg, eigenaar van BrainMirror is een bijzonder persoon. Hij is een optimist en weet wat hij wil en dat is onder andere zijn clienten tot goede prestaties begeleiden. Ervoor zorgen dat zij helemaal in hun kracht komen te staan zodat problemen uitdagingen worden. Daar heeft hij verschillende methodieken voor zodat er ook zeker de methode gekozen wordt die bij de client past.

Eric was toe aan een nieuwe website, een nieuw logo en een nieuwe aanpak. Dat had hij zelf al helemaal uitgezocht. Het logo heeft hij zelf gemaakt. De aanpak moest nog vormgegeven worden op een website. En die taak heeft hij aan mij overgelaten. Doordat ik de link naar zijn site gaf kon hij het proces goed volgen. Daardoor is het precies geworden zodals hij dat graag wilde. Met de handleiding kan hij deze nu zelf bijhouden.

Project details

Klant       Eric van den Berg
Skills       Web Design, SEO, Photoshop
Hosting  Antagonist
Website  www.brainmirror.nl

En jij?

Wat vind jij belangrijk? Waar word jij blij van? Wat is jouw passie?  Een website is een belangrijke speler wanneer je jouw bedrijf tot een succes wilt maken. Wat wil JIJ uit je website halen?  Ik hoor het graag!

Contactformulier

Adres en zo

Eusebiusbinnensingel 6-2
6811 BW Arnhem

Bellen, app'n, sms'n:  06 145 17 992

info@p-inc.nl
www.p-inc.nl

KvK: 69292264
Bank: NL33 KNAB 0256 5096 03

Algemene Voorwaarden P-inc